LDNIO Noční světélko se senzorem Y1 0,5W 3500K [051398]

 
  • 1 z 11
 
Noční světélko vám poskytne příjemné osvětlení s barevnou teplotou 3500K, jejíž jas lze regulovat. Má také zabudovaný světelný senzor, díky kterému automaticky přizpůsobuje svoji činnost okolním podmínkám. Zařízení navíc zaručuje nízkou spotřebu energie a vyznačuje se stylovým designem.
 
Stačí jej zapnout a lampa vám samovolně poskytne osvětlení, když se začne stmívat. Když se místnost rozjasní, zařízení se vypne. Takto si můžete být jisti, že světlo svítí tehdy, když jej opravdu potřebujete.
Dostupnost Momentálně nedostupné
Běžná cena 235 Kč
Ušetříte 47 Kč (–20 %)
Cena 155 Kč bez DPH
188 Kč / ks
Kód produktu 35230
Značka LDNIO
Kategorie příslušenství
Záruka 2 roky
Položka byla vyprodána...
 

Svítí pod úhlem 120 ° a vyzařuje světlo v rozsahu 360 °, takže je bezpečné pro váš zrak a neunavuje vaše oči. Je možné nastavit jas osvětlení. Noční světélko si pamatuje poslední použitá nastavení (v automatickém režimu) a při dalším zapnutí je obnoví. Svítilna také umožňuje postupně ztlumit nebo zesvětlit světlo.

Je neuvěřitelně kompaktní a snadno se používá. Stačí zapojit do zásuvky a nastavit požadované funkce pomocí vestavěného tlačítka. Zařízení je také velmi trvanlivé a odolné vůči opotřebení – jeho pouzdro je vyrobeno z odolného plastu zpomalujícího hoření. Lampa se vyznačuje také překvapivě nízkou spotřebou energie

Výkon 0,5W
Barva těla (?) Bílá
Barva světla teplá bílá 3500 K
Napájení 100-240V ~50/60Hz 0,1A max.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: