TOP 5 užitečných dárků k vánocům v roce 2019

photo-1543778188-e0c22da9709c

Vánoční dárky řešíme každý rok a každý rok řešíme i dilema, jaký dárek zvolit. Ne všichni přitom ocení tzv. měkké dárky. O to více pak potěší dárky, které jsou užitečné a dokonce vykouzlí i radost. Dárky, které budou sloužit léta. Pojďme se podívat na některé z nich.

Autíčko na dálkové ovládání - evergreen pro malé řidiče

Automatický dálkově ovládaný "MONSTER 4x4" je dvoumotorová výkonná čtyřkolka na dálkové ovládání, která dokáže zvládnout jakýkoliv povrch bez ztráty přilnavosti! Díky dynamickému odpružení je to skutečný dobyvatel překážek!

  • velikost - téměř půl metru na délku
  • velká kola s pneumatikami - snadno překoná různé překážky a povrchy, kameny, písek, bahno, kaluž, tráva
  • pohon všech čtyř kol - 2 samostatné motory, vysoký výkon pro každou nápravu
  • stoupání do kopce do 45 °
  • pružinové odpružení
  • ovládání ve všech směrech: plyn, zpátečka, vlevo, vpravo,
  • světla 2xLED diody
  • dvě velké baterie v soupravě
  • max. rychlost 15km / h
  • zesílené tělo a nárazník
  • vysílačka 2,4 GHz + baterie 9V

 

Autíčko na dálkové ovládání je skvělý dárek k vánocům nejen pro kluky. Díky kvalitnímu provedení se jedná o robustní stroj, který dokáže leccos a proto jen tak neomrzí. Skvělá cena k tomu je zárukou výborného poměru cena/radost. A jelikož má autíčko na dálku téměř půl metru, bude se krabice pod stromečkem pěkně vyjímat.

Robotický vysavač

Digitální robotický vysavač s aplikací Wifi a bezdrátovým dálkovým ovládáním. Skvělý dárek nejen pro maminku. Nejen že dokáže vysát, ale především šetří čas, který pak může maminka věnovat třeba sobě. V nejedné domácnosti jsou robotické vysavače žádaným pomocníkem. 

Robot se naučí uspořádání vašeho domova a čistí po oblastech, aby efektivněji pokryl co největší plochy na jedno nabití, které vydrží až 100 minut. Poté se vysavač sám vrátí do nabíjecí stanice. Úklid domácnosti je každodenní boj. Takový dárek bude dělat radost nejen na štědrý den, ale po celý rok.

PowerBank 20000 mAh

Ne každá powerbanka se vyrovná těm nejlepším. V dnešní době, kdy jsou telefony s obrovskými displeji velmi náročné na baterku, se opravdu vyplatí investovat do PowerBank 20000 mAh, která dokáže i ten nejnáročnější kus elektroniky poměrně obstojně nabít, a to mnohdy i několikrát.

21698_powerbank-s-bezdratovym-nabijenim--zabudovany-micro-usb-kabel--20-000-mah--cerny

Rychlonabíjecí powerbank s digitálním displejem - podporuje všechna zařízení se systémem IOS a Android.

  • Digitální displej - zobrazení procenta kapacity baterie (minimálně 5V-2,1A nebo USB port počítače)
  • Kompaktní a elegantní design, snadno přenosný
  • 1x30cm mikro USB kabel
  • Bezdrátové nabíjení
  • Duální USB výstup
  • Ochrana před přetížením a ochrana proti zkratu 1ms
  • Použití: všechny smartphony, tablety atd.

 

WiFi LED žárovka s RGB poslouchající chytrou domácnost

Jak může běžná žárovka udělat radost? Inu popravdě, běžná žárovka asi ne. Tato žárovka však není obyčejná. Jedná se WIFI LED žárovku E27 s širokým uplatněním. Nejenže lze ovládat pomocí aplikace V-TAC Smart Home a dokáže tak na dálku měnit intenzitu světla nebo dokonce i barvy, ale je rovněž kompatibilní i s aplikací Google Home či Amazon Alexa. Díky tomu si lze s žárovkou opravdu vyhrát a využít ji na maximum.

22466-1_wifi-led-zarovka-e27--11w--1055lm-a60--amazon-alexa-google-home--rgb-ww-cw

Něco pro chlapy

Máte doma chlapa, co vlastní pracovní stroj nebo třeba off-road,čtyřkolku nebo je neustále v garáži či dílně? Možná by ocenil solidní pracovní světlo. Najdete u nás širokou škálu přídavných a pracovních světel i do těch nejdrsnějších podmínek.

16622-8_led-pracovni-svetlo-120w--9-32v--ip67--6500k

Kromě přídavných světel se nikdy neztratí ani pořádný LED reflektor, který dokáže proměnit noc v den nebo jednoduše prodloužit dobu práce v době, kdy už svět začíná zahalovat tma. Praktické jsou například LED reflektory se stativem. Ty se hodí nejen na stavbu, ale jednoduše kamkoliv, kde je potřeba posvítit si na to správné místo. Pokud rádi cestujete nebo jezdíte na místa bez přístupu elektrické energie, pak se jako velmi vhodný dárek vyplatí zakoupit například solární LED reflektor s vestavěným akumulátorem.

16057-6_led-solarni-reflektor-10w--1100-lm-cerny--ip65--4000k

Dárek pro celou rodinu - vánoční osvětlení

Vánoční osvětlení sice nezabalíte pod stromeček, ale radost udělá všem. Najdete u nás vánoční světýlka a vánoční LED řetězy na stromeček i do exteriéru. Rozzářené svátky v ekologickém duchu zařídí právě vánoční LED osvětlení, které zajistí až 80% úspory elektrické energie a stromeček tak může svítit stále. Nespornou výhodou je totiž nejen dlouhá životnost, ale také snížené riziko požáru v souvislosti s přehříváním.

16571-7_solight-led-vanocni-retez--hvezdy--20-led--3m--privod-3m--ip20--bily

Už jste se rozhodli, co k vánocům? I na ledakce.cz najdete vhodné vánoční dárky pro každého člena rodiny. Stačí se porozhlédnout.